Claro

Idag skriver jag om musikmoments i min musikblogg. KOLA

lol

Sebastian äckel Idol har gjort en ny cd som heter "The Most Beautiful Lie". Vilket hädande mot heliga 30 seconds to mars - "A Beautiful Lie"-albumet. Arg, ska kanske rita mustasch på affischen jag hittade i entrén till skolan.

Idag är det full fart! Det tar halva min tid att planera upp allt jag ska göra..sorgligt? Btw, nån som ska till jkpg i helgen?

Shakespeare in Love



Indeed, I am one bride short

Svagheten

Varje gång. Kan inte slita blicken från killar med mörk emofrilla. Såg en på station nu, han var inte ens snygg. Men frisyren gjorde allt.

Josh Farro (Paramore)

of earth and sky

Vart ute o kört nu i mörkret. Mycket roligt! Första gången med farsan, han är ju hur gullig som helst. Hela tiden: Bra Ida, fiiint. Jag skulle lika bra kunna va en lydig hund haha. Lyssnar lite på Chris Tomlin och ska snart krypa ner och läsa lite. Imorn börjar mitt nya hälsosamma beach 09-liv tänkte jag. Kommer jag lyckas (VA, VARFÖR SKAKAR DU PÅ HUVUDET?)? Ska dessutom till grannstaden och röja.

   +          = SANT!!

Glad alla <3 dag!

Haft världens mysigaste fika här hemma med tjejerna. Kom upp i skaplig tid, handlade städade och bakade semlor. Kändes så skönt att komma igång dagen på det sättet. Nu är jag dock sockerförgiftad vilket ger stirrighet och huvudvärk. Ska iväg på inflyttningsfest(er?). Hur kommer det sig att alla ska ha idag?




Att tämja sina föräldrar

Skämt åsido, såklart att man inte ska tänka på det sättet. Men ibland kan det kännas omöjligt att ha en relation med sina föräldrar och då finns det några bra knep att tillta. Min mamma och bästis Cecilia säger hela tiden åt mej att kompromissa. Det är bland det viktigaste i ett förhållande. Trots att jag tycker något är dödens tråkigt, sjukligt onödigt och helt enkelt dumt kanske jag måste lägga manken till och gå utanför min "comfort-zone" för att det är viktigt för den andra parten. Detta trodde jag gick att undvika. Att om man inte tyckte lika om viktiga saker så får man välja att inte sammarbeta på dessa områden. Oavsett om det är a guy, pappa eller kompisar. Men har lärt mej att när jag tänkt om så får jag något gott tillbaka. Man kan inte göra om sina föräldrar till någon annans men man kan göra det bästa av läget. Visa sitt intresse till en bra relation. Mina bästa knep mer lättläst:


- Lär känna dina föräldrar. Dom kanske inte är nåra snackers. Mamma gillar verkligen inte att diskutera men det gör min pappa. (Kan jag nog poängtera hur olika dom är) Hursom får man anpassa sej.

- Kommunikation. Behöver inte vara en eldig diskussion. Viktigt att man visar att man bryr sej bara. Involveras i varandras liv. Berätta!

- Erbjud. Här sjunger änglarna när jag erbjuder mej att hämta syskonen på dagis. Oavsett om det är ngt som behövs. Bara visa att man ser deras behov


(Observera att jag inte är någon expert, men försöker lära av andras visa ord)

Out of thin air

Vaa!!? HIV?? PM?? Explain yourself sötnos!

Istället för "språkens dag"

Jättemysig eftermiddag med semmelbak och gott sällskap av bästa vän och familj!


 
(Jättefräsh frilla när jag ska baka..)

ytlighet

Truth be told:
Jag är väldigt ytlig. Lägger inte ner mycket tid på utseendet, däremot för mycket tid att bry mej om det. Tänka på hur jag ser ut, se till i spegeln så inget är på tok, kolla på bilder o försäkra mej om att jag ser okej ut. Varför, till vilken nytta? Det handlar nog om bekräftelse. Visst är det underbart att få höra komplimanger men att se sej själv och känna att, jag ser bra ut, är nog en ännu bättre känsla. Och att se sig själv och se motsatsen bryter ner mer än att nån random person skulle säga det. Helt klart. Men hörrni, hur ska man sluta fokusera då? Varför är utseende så viktigt? Varför blir man mer smickrad av att nån säger att man är snygg än smart? Ditt utseende har du ju inte ens skapat själv, däremot kan du ju göra saker själv som kan imponera på folk. Typ musik. Fortfarande väger utseende tungt. Eller är det bara jag?

Shut up and drive

Oj oj, kommer vara kung på vägen. Åkte ut med min kompis Johan idag och körde för FÖRSTA gången. Svinkul! Hann med jättemycket på kort tid. Vet att mamma inte tycker att jag ska skryta men...ROLIGT :D

Föresten, nu lever jag i detta och jag blir seriöst lycklig: (Gör det mej ytlig?)

Just sayin'

Yes, bloggen går på sparlåga. Så blir det när det är hektiskt; Skola, rep 24/7 och plugg samt ett socialt liv. Puss

In da hood

Hej därute!
Sitter hemma hos Stina. Vi ska gå ut på en morgonprommenad för vädret är så vackert. Kanske fota lite. Igår tänkte jag sno lite ljusa slingor av Stina när hon ändå var i farten men skulle jag inte gjort. Såg VIDRIGT ut! Som tur var hade hon en brun färg hemma med som både hon och jag använde senare. Ja, det var alltså så det kom sig att jag hann färga håret dos veces. Puss&Kram

RSS 2.0