Crazy frog

Aw sitter här med brorsan. Den lille. Vi spelar in lite crazy filmer. Han tycker det är skitkul att kolla på sej själv efteråt. Hoppsan va ja speedat upp honom nu. Han hoppar runt i min säng och skriker med full hals. We are family barababaraba...


BTW satt och titta på MTV imorse. Det har nog aldrig hänt. Det är drf jag aldrig vet hur artisterna ser ut. Hursom var de bästa idag:
Muse - Starlight
Kings of Leon - Use Somebody
Chris Brown & Jordin Sparks - No air


O nej nu fes han...

GuitarrHero

MEN HALLÅ. Jag är borta 3 dagar och brorsan är redan på HardGuitarrHero. Antingen har inget liv eller så är han extremt skillad. Båda faktorerna spelar nog in. Och det värsta är att vi inte är lika bra längre, jag som älskar den känslan. Samhörighet. Ja ni, tips för att gå vidare i livet?

- Komma ihåg dom dåliga minnena
- Ersätta den tid och tanke man la ner på grejen med nåt annat


Ja det är ju ganska generellt. Nu kommer snart en hemlig vän hem till mej. Sedan rep och WIHU sen hem till mamma och kicka some ass i GH.


Haha oj, de visst bara till normal han avanserat till...

Att se

Har aldrig tänkt mej själv se någon Saw-film men nu var det gjort. Samuel tvinga mej. Tror jag såg mer av den än honom. Asså seriöst. Kan filmmakarna ha något vettigt liv? Det går ut på att de ska komma på fler och fler vidriga saker? WOW DERAS VERK RÄDDAR JORDEN. Nej hoppas jag får ett mer meningsfullt jobb.

Har dessutom sett Jumper (SKITBRA) och 1408(kinda boring). Men men, toppendag....

Julbakis

Nu är julafton över. Brukar alltid vara smått vemodig men nej, i år känns det bra att gå vidare. Men det var världens mysigaste dag igår. Frukost med hela familjen tlsm. Vet ni hur ovanligt det är för mig? JättejättejätteGOD mat. Sockerskadad kropp av allt godis. Och världens bästa tomte. Min lillasyster får oss att vrida av skratt. Jonte fick Guitarr Hero...så då vet ni vad jag ska syssla med hela lovet. Tack för alla fina Julsms. Nu ska jag till farmor för lite mer jul.




Merry Christmas guys!



Granen är klädd, skinkan ute ur ugnen, klapparna inslagna, rummet städat i detajl. Ja listan kan göras väldigt lång på alla förberedelser. Min dator har infeterats av virus. Är typ bra, den har gjort mej för mycket skada här i livet. Payback is a bitch. Vilken mysig dag vi kommer ha allihopa imorn. Ta hand om er!

God Musik!

Hej på er alla :)
När man är ledig hinner man allt man inte hunnit förrut. För mej är det att verkligen koncentrera mej på att lyssna på musik. Helt underbart. Hittat några nya band som jag diggar:

- Skillet
- The Fray
- Story of the Year
- The Script


Och några gamla återupptäckta:

- Thousand Foot Krutch
- The Red Jumpsiut Apparatus
- Linkin Park
- Incubus


Navidad

Nu känns det som jul på riktigt. Både fredag och lördag har jag varit på julfest. Ätit för mycket pepparkakor (även degen) och druckit för mycket glögg. Och var och handlade de sista julklapparna igår. Snart ska jag hem till familjen, håller på att slå in paket. Det som fattas är lite julmusik, men ja tycker inte den är bra. Alla ville lyssna på O helga natt i fredags medan jag bytte till Britney Spears. Hehe, för dansens skull!

GOD JUL!

Fröken Berg-&Dalbana

Det är jag. Ibland tycker jag si och ibland så. Ena dagen är något viktigt men helt oväsentligt den andra.Ofta tycker jag något men handlar helt annorlunda. När ska man kunna stabilisera sig? Bli den man vill vara. Är det det mognad handlar om? Eller är det bara såhär att vara människa. Mognaden kanske handlar om att inse. Inse sina inkonsekventa tankar och misstag. Ska fråga Gud, han är svaret på allt.


Im like a bird

JUUL, JUUUL, STRÅLANDE JUUUL. -lov. Äntligen! Jättebra avslutning. Jag går musikprofil och vi har som uppdrag att uppträda på avslutningarna och idag var alla extra duktiga, vackra och roliga. Och vår mentor var den sötaste, gav oss fika o beröm. Nawe! Kommer lägga ut lite youtubeklipp...Merry Christmas!

(Föresten! Jag var inne på Carlings igår och där finns en skylt där Merry Christmas står uppdelat i tre delar neråt;
Merry
Christ
mas

Och jag börjar läsa "Merry Kraaajst...men va står det Cecilia?" Snacka om pundhuvve! Ja den bjuder jag på)

Utmaning

Börja lyssna på Brooke Fraser, lär massa nya ord. Och försök tolka texterna. Bra hjärngymnastik. Nu ska jag sova. Godnatt

Arkivet

Hahaha jag håller på att dö av skratt här hemma. Hitta en mapp i min mejl med väldigt gamla mejl. Gamla killar som förklarar kärleken för en, naaw! Och både Tamina och Danni skriver i ett frågeformulär när jag var 14 att en av mina dåliga sidor var att jag var flörtig.  Oh girls, thats a good thing. Plus att jag var en rebell? Nej men seriöst, försök att hitta dina gamla mejl. Kul!

Danni skriver även: 
17. Vilken sorts musik lyssnar jag helst på?  din egen sångröst!
Fullträff? LOL (Asså om ni inte förstått menar sweet att jag helst lyssnar på mej själv...)

25. Vilka tre ord beskriver mig bäst? snygg, trevlig och upptagen
(Kille med crush..? Vaddå upptagen...)

24. Vilket är ditt bästa minne med mig?
kladdar ner sig (+ 2 kompisar)med mumsmums. hahahaha



Summera alla mejlen: Smöriga killar & ärliga vänner
Och Erik Ireståhl...varför skickade du och trodde du att jag hade nytta av ditt gamla arbete om termiten?

Sweet thirteen! (eller 12?)




Vasadu?

De vanligaste meningarna man hör i den unga svenska kulturen:

- Jag ska lägga ut bilden på facebook och tagga dej/henne/honom

- Har du fixat till på fredag? (ledtråd: det handlar inte om mat)

- Han är så konstig, det var ju inte ens jag som var på



Seriöst, jag hör dom flera gånger per dag. Den sista meningen har jag hört varje gång en tjejkompis blivit avhuggen av en kille, har tom sagt det själv. Vad sägs om att vi börjar ta lite steg själva då?

Raggningsrepliken

Ida: Mina läppar är så torra
Jonte: Jag kan fukta dem åt dej
Ida: Icke-fräsch raggningsreplik!


Några bra på lager?

Hej kotlett. Precis kommit hem från skolan, blir mest rep helaaaa lååånga dagarna. Nu äter jag Peter Pan-pizza som syrran kallar det. Ska ringa Stina. Och plugga. Mainstream va?

Förbifarten

OJ VAD JAG ÄR TRÖTT. Men lycklig. Har inte jag världens bästa mamma? Aja, helgen har varit toppen. Sov hos Cecilia fre-lör. Vi färgade håret båda två. Skitsnyggt. Men ingen som märker det haha. Sedan träffade jag Mikaela igårkväll. Vi såg Satc-filmen. Och idag har jag lett lovsång i kyrkan och sedan lunchat med ett gäng. Blev bjuden av guld-Erik. Ja har jag inte världens bästa kompisar med? Och nu ska jag iväg och leda lovsång igen. Hehe men kul för er och läsa vad jag gjort?

Det är bara det att nu förtiden vet jag aldrig om jag vågar posta vissa inlägg. Vet vilka typer av kommentarer jag kan få och vad folk kan tänka. Och det är inte det att jag är rädd att bli kritiserad. Man vet ju själv sina brister. Man vill bara inte skriva folk på näsan eller framstå som dum. Aja, måste rusa. Ses!


(Jag blir galen på allt barnskrik, det dröjer nog innan jag blir mamma....)

Klasskampen

Har haft världens roligaste skoldag. Vi hade klasskamp och i år var det faktiskt riktigt underhållande. Började med ett fint Luciatåg där Mikaela sjöng SJUKT FINT. Sedan olika bidrag. Killar i min klass sjöng och dansade till BSB - Tell me why. Amen de va ju så skoj.





Life on the edge

Massa roligheter har hänt idag. Men sånt är ju mitt liv hihi. Okej det var en HEL DEL skumma grejer. Kolla:


När jag kommer till skolan (en aningen sent...) är Simon och Samuel i korridoren och jag ber dem vänta. När jag sedan ska gå med dem till lektionen tycker Simon att jag går lite snabbt. Han tar tag i min toffs och jag skriker. Han använder alltså mitt hår som koppel. Vi möter en lärare i trappan.


Lärare: Va gör ni, släpp henne! Sådär börjar våldtäkterna.
Killarna: Men hon vill!
Ida: NEEEEJ!
Lärare: Sparka honom i skrevet bakåt.
Ida: *gör det*
Simon: AAAAAAJ. Du det här är en av våra sexlekar.



Och sen hörde jag och Ia en ganska kul grej på stan. Tjej med BREEED östgötska:
- När man säger leggiiiins låter det som jeeaaans.
WHAT?

Aja har massa annat men då får ni fråga mej personligen. Pussar.

Curly

Godafton vänner och fiender. (eller hoppas att jag inte har det sistnämnda)
Tänkte dela med mej av riktigt bra tips som jag kom på lite senare än alla tjejer. Att använda platttången när man ska locka håret. Du bara tar en hårslinga och dras plattången längst slingan med en böj som du vill ha det. ööö svårt att förklara. Men du får väl testa dej fram. Är lättast utan några produkter i. Så tänkte tom lägga ut en bild för att visa hur fint det blir. YEP; still exponering. Den är tagen i hårsyfte. Titta alltså på håret, inte "hej-fejkat-smile-posen". Eller titta på vad nu vill, haha!


Goodbye

Godmorgon folks!
Här sittet jag och lyssnar på Muse och Family Force 5. Makes me wanna dance. Synd att jag inte kan det. OOOI nu är det sent..måste på lektion. Måste bara säga att jag tycker om er. Och att jag ska försöka komma på nåt kul att skriva senare. PUSSSSSSSSSSSSSS! (tur att man får säga puss i lkpg utan att vara fjortis/kär :D) 

Respond på mogen

hahaha!
Okej det finns nån liten anonym som verkligen verkligen vill att jag ska få klart för mig att jag varit fruktansvärt omogen i mitt liv. Och eftersom jag inte vet vem denna anonym är eller om jag ens känner honom/henne kan jag ju inte veta va han/hon bygger det på. Anonym; det är så lätt att trycka ner andra människor, helst om man får vara anonym. Men vad tjänar du på det? Du verkar ju ändå gilla mej lite eftersom du hårdbevakar bloggen..;)


Why, oh why?

Okej tre skumma saker idag:

- 3 doors down har gjort en MegaBra låt som heter "She don't want the world". Och idag när jag satt bland klasskompisarna och sjöng på den slår det gramatiska felet mej. Men va? Varför? Så hemskt mycket fulare hade det inte blivit i detta fall med "She doesn't want the world"....nån som hört och håller med?

- Syrran i sitt rosa rum sitter framför datorn med rosa tangentbord och tema samt Ashley Tisdale som bakgrund och spelar....Need 2 Speed? Inkonsekvent. Men vill kanske va som syrran som är kung på Burnout (Yeah, jag alltså).  

- Jag måste äta 5 chokladbitar på en gång från min chokladkalender. Snyft...varje år blir det värre. (Hm, jag har en chokladkalender. Som jag sa: har inte växt upp än.)


Update:
HAHAHA. 4:e skumma saken; Jag och min humor.
Jag ligger inne på brorsans rum och tar upp hans gosedjur. Det är hårt på undersidan så jag börjar slå nåra rytmer på den. Och så slår jag högre och högre och gör roliga miner tills jag håller på garva ihjäl mej. Seriöst kunde knappt andas. Jonte sitter och skäms;
- Ida, sitter du och skrattar åt dej själv? Seriöst sluta, du äcklar mej.
Jag skrattar tills jag kvävs och får hostattack. Jepp där fick ni lite smarrigt gossip om mig.

Lussebulle

Haha kul med så många kommentarer, även om jag inte riktigt förtstod vilket som var från vem etc. Har nog aldrig fått så många...och folk verkar verkligen märkt att jag tagit bort gamla inlägg. Höhö. Nu har jag precis gjort mitt kursprov i Ma C. Gick ju bra ju! För alla er som funderar på att läsa Ma C. Gör det! Mycket lättare än Ma B. Framför allt kursprovet. 100 poäng på lika mycket nytt som 50 poäng Ma B. Alltså du får 50 timmar mer och lära dej allt det nya? Makes sence? Jag tror det är så iaf haha. Men som alltid annars kommer jag väl få en kommentar: ÖÖÖ, skriv nåt du vet nåt om bitch. Yes thank you. Puss, nu ska vi ut och käka på stan.

Mogen?

Välkommen till min nya blogg!....
...som är befriad från gamla inlägg och bilder. Ingen ska kunna snoka i mitt liv längre.
Jo tänkte dela ett par tankar. Jag har alltid trott jag varit så mogen. Men borde inte den mognaden påverkat mina handlingar isåfall? Faktum är att jag har gjort EN HEL DEL grejer jag skäms över och ångrar. Bara på det sättet jag exponerat mej på internet ala fjortis. Men nu är bilddagboken borttagen och så vidare.

RSS 2.0