shu

Haha skum kommentar jag fick om Robert Wells. Jag ska ta till mej det och se om jag blir en bättre människa av budskapet. Nu är jag i skolan. Utanför huset på FEM dagar. Fattar ni hur välbehövligt det här är. Jag skulle ju lika bra kunna bli folkskygg. Det dumma är att jag startar upp med högsta växel. Idag går jag i skolan till 4 och sedan har 2 rep på raken..kommer hem 10. Imorn åker jag iväg hela helgen. NICE VA :D? kram

Längtan

Jag längtar efter sommarvärma, att få känna sej fräsh, att röra på sej. Men här ligger ja i min säng med feber och är bitter.

without beeing told

Precis när jag gett mig in livet och bara älskar farten och fläkten slås jag av en MAYOR-influensa. Alltså inte den man spyr "bara" har 40 graders feber, inte kan andas och vill bokstavligen försvinna. Nej nu har dessa 10 minuter jag suttit här tagit kål på mej. Måste säga en sak; Varför nöjde dom sig med 20 avsnitt på lipstick jungle. Verligen en av de bästa serierna..(nej juste, har ju inget liv nu :)). Puss!

Sunday, fat Sunday

Någon tvivlar på min huslighet. Att jag inte skulle kunna göra semlorna på bilden här nedan. Men hörre du, jag ska säga dej en sanningens ord..du har alldelles rätt hjärtat. Hångarvade först när Sebbe skulle skära locken men fick en hård payback när ja själv förstörde hela semmelbullen. Våra semlor såg mer ihoppusslade ut. Men mina vänner gjorde ett kanonjobb.

Idag har jag oxå ätit gott (men som vanligt eller?). Flörta till mig en vanlig pizza till priset av en barnpizza (ville egentligen ha en barn, dog av mätthet) och sedan betalade såklart grabbarna för semlor (mkt senare på dagen!). Njuter av att vara tjej...

Fetlördagen

Hej där ute i cybervärlden!
Ikväll har jag och några vänner bakat semlor. Gott va? Det smakade ljuvligt. Plus att jag såg körslaget för första gången. OCH VISST SÖG DET ATT TEAM WELLS ÅKTE UT????!!!!!!


Saxen

Jag har precis klippt mej! Men ingen kommer märka skillnad trots om det var du som klippt lika mycket skulle du va korthårig nu.



Att börja på Friskis (yep tantjumpan)

Om du funderar på det, sluta vela och gå onsdag kl 17 kanonhuset. Kanonpass. Dock jättedålig musik. Som vanligt. Men man kunde hänga med på allt, men ändå blev man regält trött...utan att det var jobbigt. Imagine that! Dessutom jympade jag i leggins. Ett grymt tips, fixade säkert 30 % bättre steg än vanligt.

Hurra!

Idag fyller modern år :) Och jag vill ju att ni ska fortsätta kolla på musikbloggen min.


Late night dancing

Hejsvejs!
Precis hemma från party party hemma hos Anna, trevliga tjejer. Kvällen började med massor dans och slutade i att vi satt och pratade om våra drömmar. Jag tror det är jättebra att ha drömmar, det ökar chansen att få uppleva nåt riktigt stort. Jag har själv massor utmanande, läskiga och omöjliga drömmar. Men med Gud är de möjliga!

Iallafall just nu är det stressigt och fullt upp. Precis som jag vill ha det. Har vart på 3 partyn i helgen och spelat in en låt, wow det var kul! Och det är så skönt att börja igen med allt, få rutiner och bli upptagen. Musiken, skolan, träningen, kyrkan allt, love it! Imorn ska jag upp tidigt och spela så ska nog krypa ner i sängen nu. Godnatt :)


Breathe

It's been a long week

I'm finally feeling like it's okay to break, into a thousand pieces

no one can replace, only I can find my way

It's been long day, And I just want to hideaway

It's been a long year, And Everyone around me's disappeared

It's been a long year, And all this mess around me's finally cleared

So can I have a moment just to say hello, Can you let your anger go?

It's been a long year And I'm feeling ready to be here...


Vad är det här för låt?


Känner du igen dig?

Goddag. Idag har jag varit ute i livet igen. Och alla stereotyper har återigen trätt in i min vardag..


På bussen mötte jag:
- Fjortistjejerna med sönderstekt, supersprayat och onaturligt färgat hår som garanterat kastar elaka blickar. Egentligen vet jag inte men vågar aldrig titta upp.

- De utländska killarna klädda i stora dunjackor med pälskrage som kastar allt annat än elaka blickar. Gärna fäller de en kommentar också..

- De svenska blyga killarna som håller på att krypa in i sig själva och aldrig få för sig att kolla upp

- Den slitna 45-åriga mamman som ej kollat i spegeln idag. Blandar mörkgröna plyschbyxor, orange jacka och musche.

- Mannen som läser harlequin passion-böcker offentligt..aka tantsnusk

- Slutligen den sköna busschaffören som undrar om nån ska på avsluttning till 525. Alla garvar och jag kommer inte på förns efter några minuter vad han menar (jag är stereotyp; trög, ytlig och observerande). Han låter mig dessutom stå utanför och vänta på att komma in i bussen 5 minuter.

På semester hemma

Vid middagen:

Lillebrorsan för monolog:
- Ida, idag är du min vän. Du får komma på mitt kalas. Och det får Malin med. Och Cornelia. (här räknar han upp alla hundra namn han kan) ALLA FÅR KOMMA PÅ MITT KALAS! Och då ska vi äta tårta. Det blir jätte-MUMMA. *klappar i händerna*.

Och så tar han det en gång till. Han måste ju visa sina namnskills...dessutom adderar han att man kanske måste ha 2 kalas, med 2 tårtor..



Patrik: Idag är det tisdag
Corre: Nej, det är det inte!
Patrik: Äää jo..
Corre: Nej för det var måndag igår



Yes det var min familj det. Nu ska jag återgå till fysiken som lillebrorsan frågade om den var "jättespännande". Nej astråkig sa jag. "Apfffftråki", vad är det?

Natura

ÅH! Gå ut och skåda Guds sköna natur. Tjenare. Det var väldigt vad vackert det var utomhus idag. Försöker komma ut en stund om dagen annars blir man helt seg och idag slog hela veckan. Åkrarna låg helt vita och glittrande och solen stod lågt och hade en sån varm färg. (Ja vet att jag inte är så poetisk) En kul grej var att jag gick ut med blött hår och efter ett tag märkte jag att det var helt stelfruset och vitt. Har ni inte oxå hört då att det ska gå att bryta av håret. Men vet ni vad. DET ÄR EN MYT. Nu ska jag fortsätta läsa Arn (amen suprise!) 40 sidor kvar...

Kom Ipod och akvileja

Har sprungit runt i varje elektronikbutik i förmiddags för att hitta den ipoden skräddarsydd för mig i minne, pris och färg. Den jag till slut bestämde mig för fanns ej inne. SUGIT. Men lillan köpte High School Musical - Singstar. So we're gonna rock all night. O dessutom har jag läst 2/3 på Arn. Kolla in på musikbloggen. Pluss

IdaPidaTråk

Här sitter jag ute på landet. Dubbelhakan göds och dygnet är totalt omvänt. Har bestämt att stanna hemma tills skolan börjar. Sagt nej nu de senaste fem dagarna till alla upptåg. Jag blir galen. Men tror nog att det är behövligt. Jag måste lära mig slappna av. Trivas med endast mitt eget sällskap. Jag är ju annars den person som alltid måste göra nåt. Alltid ha ett sammanhang. Aja, detta kommer iaf få mig att uppskatta stressplugget, planerandet och allt folk när jag kommer ut igen.

Så här hemma görs detta;
- Läser skittråkiga Arnboken till svenskan
- Hänger med syskonen typ promenerar och spelar Guitarr Hero
- Sover & sitter framför datorn/vid telefonen
Borde:
- Skriva ett cv
- Planera Januari, är ju hur mkt som helst på gång...
- Pussas

Ny blogg

Hörrni. Väldigt ofta vill ja ha lite musiktips när det är torka på den fronten. Då brukar jag söka runt på nätet om det är någon som har dessa tips. Men hittar lixom aldrig nåt som passar mej. Därför bestämde jag mej för att starta en egen musikblogg. Dagliga musiktips. Kolla gärna in där då och då när du känner för det. Har precis börjat...

Musiktips.blogg.se


GOTT NYTT ÅR!

Hade en toppen-nyårsafton i...kyrkan! Ledde lovsång. Störtnöjd över det. Hoppas ni hade en underbar kväll. Okej, nu ska man bli en bättre människa som Sesilja säger. Viktigast för mej är nog att låta 2009 bli Guds år. Eftersom Han är viktigast för mig. Ska försöka komma på fler konkreta saker imorn. Puss & Gonatt!


RSS 2.0