AWESOMEAWESOMEAWESOME

Hej hemskt mycket hej!
Jag och min allra käraste nyfyllda 18åriga baby har haft ettgemensamt födelsedagskalas (trots att ja inte fyller 17 förns om nån månad, vilket ändå är ganska snart). Hursom har Cecilia fyllt 18 vilket är för mäktigt för oss båda. Och vårt SUPERHJÄLTEparty går knappt beskriva med ord. TACK ALLA SOM KOM:D

Försmak:



Det kommer massor (!!!!) skitsnygga bilder från en riktig kamera från kvällen som ni ska få götta er i!


Falling in Love

Jag dör lite. Jag kan inte sova för det är för mkt musik jag vill lyssna på igen, o igen, o igen, o igen. Jag är kär. Amen ärligt, om detta inte är kärlek. Vad är? De ä nästan lite olycklig kärlek. För hur ska man uttrycka kärleken o hur får man gensvar?

Will I see you tonight?

NU ÄR DET PARTY. Och ja blir galen på brorsan som proms ska pröva mina solögon, släpa in alla skor i mitt rum och ska rita på alla mina papper. JA, JA ÄLSKAR HONOM, TYST.

Im pleased to meet you



Höhö, ett par dagar sen. Väldigt kul att läsa kommentarer om sej själv på danska. Alla var inte dock posetiva, hehe. Alltså märk att det är The Benefits-sångarn som länkat. YEAH THATS RIGHT!

Allergisk

Par som pussas, smeks, naffsas på buss eller tåg...kräksjuka.

I was attacked by skaterboys

Dom är överallt med sina long- eller skateboards. Igår när jag åkte till mitt rep var jag tvungen och blunda om jag inte skulle stöta på en heting. Men det gjorde jag inte såklart. DREGGEL. Läckert.



smsa mera

Ni är ju så bra allihopa!

Standing on the rooftop

Sjukt opepp på skolan idag men jag kan verkligen inte skolka mer. Vad jag däremot borde börja med är sånt här...va kallar man det  nu igen? AJUSTE, plugg. De va ju ett tag sen. Ni förstår, jag behöver sommarlov. Snart failar jag totalt. Igår kom The Benefits album Seize the Day ut. Check it out!! Det bästa av bästa album. OCH alla låtar handlar om sex. (Lol!) Är det din lyckliga dag?

For those about to rock

Hejsan Svejsan!
Snart ska jag ha spanska muntliga och GUYS, jag kommer suga. Men va gör de? Jag är ju iallafall ingen djurplågare. Och imorn bär det av till Småland på en barararabaaampaa......MOTORCYKEL. Mamma, var inte orolig. Okej jag vet att du kommer vad det. Men Gud är med mig. Plus att jag åker med Johan. Han är ju jätteduktig iiih. Så ni ser mej inte i stan i helgen, misströsta ej, hoppet är nära. Nästa vecka är ju ONE WAY festivalen i Trädgårdsföreningen...heldag lördag. Kom förbi en sväng.

Update: Blir inget med motorcykeln :(

I have a confession to make

Jag har börjat titta på Heroes och det är så olidligt spännande. Men måste också erkänna att det finns en annan anledning varför mina ögon är klistrade vid datorskärmen avsnitt efter avsnitt. Peter Petrelli. Seriöst nu. Varje gång han dyker upp blir jag lika överaskad hur extremt snygg han är. Jag dubbar honom till den snyggaste mannen jag sett. Typ i alla fall. Haha. Ja, detta var ju lite pinsamt men nu vet ni en till orsak att följa Heroes.

Vi lovar, vi var på maskerad med temat; indie från 80-talet...

Här har ni beviset. Jag och Cecilia är helt galna. Därför älskar du oss!







RSS 2.0